hero image
 

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ
ELS Τζουβάρα Μαρία | Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Άρτα

 

 
 
 
 
 

Η αγγλική γλώσσα αποτελεί ένα από τα πλέον απαραίτητα εφόδια των ανθρώπων αφού η χρήση της γίνεται από δισεκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο σαν μητρική ή σαν δεύτερη γλώσσα. 

Στην σύγχρονη εποχή τα παιδιά έρχονται ολοένα και περισσότερο σε επαφή με την αγγλική γλώσσα σε διάφορους τομείς όπως στο σχολείο και στις διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητές τους. Η σωστή εκμάθηση των αγγλικών από μικρή ηλικία αποτελεί βασικό θεμέλιο για την επαγγελματική τους καριέρα μελλοντικά. 

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ELS στην Άρτα στοχεύουμε στην βιωματική εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας έτσι ώστε τα παιδιά να μάθουν να σκέφτονται και να επικοινωνούν εύκολα όπως ακριβώς συνέβη και με την μητρική τους γλώσσα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονους μεθόδους διδασκαλίας με ενεργή χρήση των αγγλικών και σε γραπτό και σε προφορικό λόγο για παιδιά ηλικίας από 4 ετών.

 

 
 
 
 

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ
Οι γονείς και τα παιδιά που θα µας εµπιστευτούν τα όνειρα και τους στόχους τους θα ζήσουν µαζί µας µια ξεχωριστή εµπειρία.
 
 
 

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

Ολιγομελή τμήματα 2 – 6 μαθητών

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

όλων των μαθητών σε ομάδες εργασίας

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ

στις ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους
 
 
 
 
 
 
Φροντίζουμε οι γονείς να ενημερώνονται καθημερινά για την πρόοδο των παιδιών τους. Χρησιμοποιούμε την εφαρμογή www.edu4schools.gr η οποία είναι ασφαλείς και παρέχει πολλές δυνατότητες.

Ανοίγοντας την διαδυκτιακή εφαρμογή μπορούν οι γονείς να λαμβάνουν γνώση για τις εργασίες που έχουν τα παιδιά για το σπίτι αλλά και να εκφράσουν απορίες συνομιλώντας απευθείας μαζί μας.
 
   
Επίσης διαθέτουμε υβριδικό τμήμα ώστε να μπορούν τα παιδιά να παρακολουθούν τα μαθήματα από το σπίτι σε περίπτωση που είναι αδύνατη η φυσική τους παρουσία. 

Το φροντιστήριο μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους μικρούς μαθητές φροντίζει επίσης να διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις, βραβεύσεις και party με εκπαιδευτικό και ταυτόχρονα ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Στο φροντιστήριο ELS διαθέτουμε καταρτισμένο πρόγραμμα σπουδών το οποίο είναι κατάλληλο για να ξεκινήσει ένα παιδί την άρτια και ουσιαστική εκμάθηση των αγγλικών από 4 χρονών.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pre Junior & Junior

Pre-Junior

Στο πρώτο στάδιο εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας τα παιδιά κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με τα αγγλικά μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα για αυτά διαδικασία. Το εκπαιδευτικό  προσωπικό μας καθοδηγεί τα παιδιά και σε συνδυασμό με την χρησιμοποίηση ενός κατάλληλα μελετημένου υλικού, έχει ως στόχο να εισάγει τους μικρούς μαθητές το νόημα που έχει η ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Με την χρήση σύγχρονων διαδραστικών και οπτικοακουστικών μέσων οι μικροί μας μαθητές μπορούν να αφομοιώσουν ευκολότερα τα βασικά στοιχεία της αγγλικής γλώσσας τα οποία θα τους δώσουν την δυνατότητα να μπορούν να μιλήσουν αλλά ακόμα και να γράψουν στα αγγλικά. Το πρόγραμμα σπουδών Pre Junior απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 ετών.

 

Α & Β Junior

Στα επόμενα στάδια, στην στην A & Β Junior, οι μικροί μας μαθητές (Β'-Δ' Δημοτικού) ξεκινούν την μελέτη της δομής της αγγλικής γλώσσας. Με την χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων αλλά και επιλεγμένα εικονογραφημένα βιβλία γίνονται τα πρώτα βήματα σε γραπτό και σε προφορικό λόγο αφού διδάσκονται ένα ικανοποιητικό επίπεδο λεξιλογίου αλλά και διάφορα γραμματικά φαινόμενα.

Seniors

Senior 

Στις senior τάξεις, οι οποίες αποτελούνται από τα επίπεδα A (Beginner), B (Elementary), C (Pre-Intermediate) και D (Intermediate), μπορούν οι μαθητές από Γ' έως ΣΤ' Δημοτικού να αρχίσουν να κατανούν και να παράγουν γραπτό και προφορικό λόγο στα αγγλικά. 

Σκοπός των senior τάξεων είναι να φτάσουν οι μαθητές σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο χρήσης της αγγλικής τους γλώσσας στην καθημερινή τους ζωής. Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μαθητών σε αυτές τις τάξεις περιλαμβάνονται ομαδικές και ατομικές εργασίες όπως και χρήση του κατάλληλου οπτικοακουστικού υλικού μέσα από τα οποία θα μπορέσουν τα παιδιά να αποκτήσουν μια ουσιαστική γνώση αλλά και ευχέρει στην αγγλική γλώσσα.

 

Lower(Β1 - Β2)

Στο επόμενο επίπεδο, στην Τάξη E (Upper - Intermediate) και στην Lower τάξη τα παιδιά προετοιμάζονται για  το πτυχία B1 και B2. 

Το πρόγραμμα σπουδών, αφορά παιδιά από Α' γυμνασίου, έχει ως βασική προτεραιότητα να ολοκληρώσει τις γραμματικές γνώσεις και να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο και τις εκφράσεις των μαθητών. Στο πρόγραμμα των μαθητών περιλαμβάνονται η κατανόηση γραπτού και ακουστικού κειμένου, η εξάσκηση προφορικού λόγου, η διδασκαλία γραπτού λόγου, η εξάσκηση στη γραπτή και ακουστική εξέταση των πτυχίων, καθώς επίσης και η προετοιμασία πάνω σε θέματα εξετάσεων.

Advanced & Proficiency (Γ1 - Γ2)

Το συγκεκριμένο επίπεδο αποτελείται από τις τάξεις Advanced και Proficiency και τα επίπεδα γλωσσομάθειας Γ1 και Γ2 αντίστοιχα.

Στο επίπεδο αυτό οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα για να δώσουν πτυχία επιπέδων Γ1 και Γ2 που αντιστοιχούν σε Πολύ Καλή Γνώση της αγγλικής γλώσσας. 
Η επιλογή των μαθημάτων εξαρτάται από το πτυχίο που θα επιλέξουν να δώσουν οι σπουδαστές. Η διδασκαλία της γραμματικής, η μελέτη κειμένων, τα προφορικά, το ακουστικό και η έκθεση οπωσδήποτε συμπεριλαμβάνονται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας δούμε από κοντά.